Donker brood met abrikozenmeel
Ingrediënten: tarwegluten, abrikozenpittenmeel, boekweitschillen meel, lijnzaad, zonnebloempitten, zout, specerijen, gist.
Allergenen: Bevat gluten. Kan sporen bevatten van noten, ei, melk, sesam & soja. Vrij van conserveringsmiddelen.
Bereidingswijze: Voeg aan de mix en gist (enkele zak) 230ml handwarm water toe. Kneed 2 minuten met de hand. Leg het deeg in een blik en dek af met een doek en ca. 45 minuten op een warme plaats bewaren. Besprenkel daarna het brood met water en bak het brood in 45 minuten op 200°C.
*Gist apart verpakt
Koel en droog bewaren
Voedingswaarden per 100g bereid brood
Energie 234kcal (979kJ)
Vetten 10,3g waarvan verzadigde vet 1,5g
Koolhydraten 0,64g waarvan suikers 0,64g
Voedingsvezels 8,5g
Eiwitten 32g
Zout 1,3g