Waarden per gebakken pizza | 100 | g |
Energetische waarde | 506 | kJ |
121 | kcal | |
Vetten | 1.8 | g |
waaronder verzadigde vetzuren | 0.4 | g |
Koolhydraten | 1.6 | g |
waaronder suikers | 1.2 | g |
Vezels | 12.2 | g |
Eiwitten | 22.4 | g |
Zout | 0.38 | g |
- Eenvoudig te maken, kneden geen vereiste en geen rijstijd!
- Geen gluten , soja of suiker
-
Eiwitrijke pizza mix
- Perfect als je op low carb of proteinedieet bent
-
Ideaal ook voor sporters
- Slechts 1.6 gram koolhydraten per 100 gram
-
Een hele pizza heeft slechts 6g koolhydraten
Bereidingswijze:
Voeg in een kom de pizzamix en 250ml lauw water (25 – 30 graden). Kneed dit 2 minuten met de hand en leg het deeg gelijkmatig (1,5 cm dik) op een bakblik (met bakpapier).
Plaats het deeg ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Beleg de pizza. ( natuurlijk tomatensaus en veel oregano, dan ook champignons bvb, vlees, paprika’s etc…). Plaats nu de pizza weer terug in de oven en bak verder voor ongeveer 7 tot 10 minuten.
Ingrediënten: Amandelmeel, lijnzaadmeel, pompoenpit meel, eiwitpoeder, bakmiddel: sodium bicarbonaat, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine c), roze kristalzout
150 gram pizzamix geeft circa 400gram pizza