- zeer verteerbaar
- glutenvrij
- soja -vrij
- gistvrij
- vegetarisch
- rijk aan vezels
- zeer weinig koolhydraten
- veel eiwitten
- hoge biologische waarde
- zeer goed aminozuurprofiel natuurlijk vitamine- en mineraalgehalte
- natuurlijek omega-3-vetzuren
- zeer gemakkelijk te bereiden
-
10 gram eiwit per sneetje
- netto 250g (250 gram broodmix geeft circa 550 gram bereid brood)
Bereidingswijze:
Heel eenvoudig – meng het bakmengsel met 380 ml water tot een deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op een bakplaat of doe het in een ingevette vorm (siliconenvorm) en bak ongeveer 60 minuten op 190 ° C – klaar. Bewaar luchtig of in de koelkast. Het adams brood is niet geschikt voor de broodbakmachine.
Het brood blijft het langste vers als u het in een zakje in de koelkast bewaart. Tips: U kunt eventueel fijngesneden zongedroogde tomaten, olijven en gedroogde kruiden aan het deeg toevoegen alvorens het te bakken. Voor een krokanter korstje, kunt u de sneetjes roosteren.
Ingrediënten: Bio gouden lijnzaad meel*, bio kokosmeel *, eipoeder , amandelmeel *, gouden lijnzaad, rijsmiddel : natriumwaterstofcarbonaat, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine C), roze kristalzout, kruiden. (* gedeeltelijk ontolied)
Kan sporen van noten, oliezaden, pinda’s en schaalvruchten bevatten.
Gemiddelde voedingswaarden | 100 g gebakken brood |
Energie (kJ) | 614 kJ |
Energie (kcal) | 147 kcal |
Vetten | 2,9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,8 g |
Koolhydraten | 1,3 g |
waarvan suiker | 0,9 g |
Vezels | 14,2 g |
Eiwitten | 21,3 g |
Zout | 0,48 g |