Herroepingsrecht

Voeding

Voor voedingsmiddelen geldt het herroepingsrecht niet en dit om volgende reden(en):

  1. Het betreft levering van goederen die een beperkte houdbaarheid hebben,
  2. Levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om de gezondheid van de consument te beschermen*, en omwille van hygiëne.

* Een deel van ons assortiment zijn glutenvrije producten; bij reeds geleverde producten kunnen we niet meer garanderen dat ze niet in contact zijn gekomen met gluten.

Niet-voeding

Om u als consument de kans te geven een product te beoordelen zoals u dat kan in de winkel, heeft u het recht om van uw aankoop af te zien binnen de 14 dagen. Dit zonder boete en zonder opgave van motief. Let wel: u mag het product slechts behandeld en uitgepakt hebben in de mate die nodig is om het product te inspecteren.

De producten dienen onbeschadigd teruggestuurd te worden naar volgend adres:

Dieetwinkel Pure
Korte Nieuwstraat 12
9300 Aalst

U dient ons binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling schriftelijk (via post of e-mail) op de hoogte te brengen van deze beslissing, en vervolgens de producten, binnen de 14 dagen te retourneren.

U ontvangt na aanmelding van retour binnen de 14 dagen een terugbetaling. De terugbetaling zal wel pas worden doorgevoerd eens wij de producten in goede staat hebben ontvangen. Deze terugbetaling is, in het geval dat de volledige bestelling werd teruggestuurd, ook inclusief eventuele leveringskosten. De terugbetaling zal gebeuren met hetzelfde betaalmiddel waarmee u de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

De kosten voor het terugzenden van de producten zijn ten laste van de koper.

Voor verdere vragen neem contact op met ons via mail op valerie.debuck@hotmail.com.

Winkelwagen