Levering/ophaling2020-11-09T18:04:57+00:00

Levering

Levering

Dieetwinkel Pure Webshop levert enkel in België. De producten worden door bpost geleverd op het door jouw gekozen leveringsadres of postpunt, postkantoor, pakjesautomaat naar keuze.

Wij leveren gratis vanaf 75 euro. Bij bestelling onder de 75 euro rekenen we 5,95 euro leveringskosten aan. Bestellingen onder de 25 euro kunnen omwille van de hoge verzendkosten enkel opgehaald en niet verzonden worden !

! Geen leveringen in het weekend en op feestdagen

Bij ontvangst van de betaling beginnen we onmiddellijk met de verwerking van je bestelling. Indien de datum van een levering zou wijzigen – bijvoorbeeld door onvoldoende stock, laten we dit tijdig weten via mail. Op dat moment zullen we een nieuwe leveringsdatum voorstellen.

We proberen steeds te zorgen voor een snelle en vlotte levering en doen onze uiterste best de levertermijnen te respecteren.

Voor het retour sturen van (een deel van) de bestelling: zie herroepingsrecht. In geval van vergissingen van onze kant: zie klachtenprocedure.

Ophaling

Bestellingen kunnen ook gratis afgehaald worden in de winkel. Deze bestelling kan vooraf of bij ophaling betaald worden. Op werkdagen ontvang je 30 minuten tot maximum 4 uur na ontvangst van de bestelling (ingeval van vooraf betalen wordt ook de betaling afgewacht) een mail dat de bestelling kan opgehaald worden.

Indien er een bepaald product tijdelijk niet meer/voldoende in stock zou zijn laten wij dit weten via mail.