Geef een creatieve wending aan je eiwitrijk dieet met deze eiwitrijke lasagne. Vermijd koolhydraten maar geniet toch van een lekkere groentenlasagne.
Een portie van 50 g lasagna levert al 30 g eiwitten, dus in princiepe heb je geen vlees meer nodig. Gaarneer met groenten naar believen.
Dit is een artisanaal product, uit Italië. Een uniek recept, laag in koolhydraten (dus je zal geen vetten opslaan) en rijk aan eiwitten uit verschillende bronnen (ei, erwten, soja, tarwe en melk).
Ciao Carb lasagne is dus ook geschikt voor vegetariërs en mensen die gezonder en evenwichtiger willen eten, niet alleen voor degenen die een dieet rijk aan eiwitten volgen.
Waarden per | 100 | g | portie 50 |
g |
Energie | 1423 | kJ | 712 | kJ |
340 | kcal | 170 | kcal | |
Vetten | 3 | g | 1.5 | g |
waaronder verzadigde vetzuren | 0.54 | g | 0.27 | g |
Koolhydraten | 14.2 | g | 7.1 | g |
waaronder suikers | 1 | g | 0.5 | g |
Vezels | 8 | g | 4 | g |
Eiwitten | 60 | g | 30 | g |
Zout | 0.55 | g | 0.275 | g |
- 30 g eiwitten
- verpakking van 150 g
- goed voor 3 porties van 50 g
Ingrediënten: Tarwegluten, tarwemeel, isolaat van soja-eiwit, wit van ei in poedervorm (5%), wei-eiwit (melk), erwteiwit, tarwevezel, stabilisator: guargom.
Bereidingswijze: Voeg toe aan kokend water gedurende 12 minuten.
Recept: Kook de lasagne van Ciao Carb zoals aangegeven op de verpakking. Bak de spinazie kort in een pan, voeg een beetje olijfolie en knoflook toe. Alterneer laagjes lasagne met spinazie en ricotta. Overgiet met tomatensaus en bedek met Parmezaanse kaas. Bak op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten of tot er een korstje op staat.
Recept idee: Lasagne met spinazie
Ingrediënten:
- spinazie
- tomatensaus
- zout en peper
- Ricotta (magere)
- 1 teentje knoflook
- extra vierge olijfolie
- 50 g Ciao Carb Lasagne
- 30 g geraspte parmezaan
Bewaring: Bewaar op kamertemperatuur en op een droge plaats.