Vaak ervaar je verteringsproblemen na het eten van chocolade die gezoet is met maltitol. Dat gaat van krampen tot diarree. Erythritol heeft deze bijwerking veel minder. Erythritol wordt niet opgenomen in de spijvertering dus bevat geen Kcal en heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel.
Stevia zorgt voor de extra zoetkracht .
- Glutenvrij
- 40% cacao
- 125g
INGREDIËNTEN : Cacaoboter, volle melkpoeder (22,5%), zoetstoffen: erythritol, steviolglycosiden (0,018%), inuline, cacaomassa, amandel (10%), magere melkpoeder (9%), emulgator (lecithine van zonnebloem), natuurlijke vanille aroma. Bevat: melk en hazelnoten / Kan sporen bevatten van: soja, overige noten, sesam.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g | |||
Energetische waarden | 2127 KJ / 514 kcal | ||
Vetten waarvan verzadigde vetzuren |
42 g 23 g |
||
Koolhydraten waarvan suikers waarvan polyolen |
26 g 14,3 g 11 g |
||
Vezels | 13 g | ||
Eiwitten | 13 g | ||
Zout | 0,38 g |