, , ,

Physalis Fat Burner 30 tabletten

15,95

+ Free Shipping

2 x 1 tablet per dag. Te nemen ’s morgens en ’s middags bij het begin van de maaltijd met wat water.

Koop dit product en ontvang 16 punten!

Beschrijving

 

Orca Fat burner is een complex met onder andere een *groene thee-extract dat bijdraagt tot de gewichtsbeheersing. Het bevat eveneens een extract van groene koffie (Svetol®) met minstens 35% chlorogeenzuren en 10-15% 5-caffeoylkininezuur. Svetol® heeft een unieke samenstelling (typische ratio 5-caffeoyl-kininezuur / chlorogeenzuren: 0,2-0,3) waarvan de doeltreffendheid werd aangetoond. Tot slot bevat dit complex een geconcentreerd en zeer actief natuurlijk extract van rode chilipeper: Capsimax. Dankzij de encapsulatie en de gecontroleerde afgifte technologie geeft dit extract het actief bestanddeel capsaïcine vrij, zonder de maag te belasten. *Chilipeper draagt bij tot de thermogenese (warmteproductie) van het lichaam en bevordert zo het vetmetabolisme.

Het is van essentieel belang dat u Physalis Fat burner bio combineert met een gezonde, evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Drink twee liter water per dag.


Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.


Ingrediënten: vulstof: arabische gom, groene koffie-extract (32,6%), groene thee-extract (19%), chilipeperextract (6,3%), bamboepoeder (Bambusa arundinacea), glansmiddel: vetzuren, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, emulgator: glycerol.


Samenstelling per 2 tabletten

Coffea canephora extr. (Svetol®, > 35% chlorogenic acids, 10-15% 5-caffeoyl-quinic acid)

515 mg

Camellia sinensis extr. (98% polyphenols, 60% catechins, 50% EGCG)

300 mg

(Capsimax)

100 mg

Svetol® is a trademark of Naturex S.A.

Winkelwagen
Physalis Fat Burner 30 tabletten
15,95
Koop dit product en ontvang 16 punten!