Hoog in eiwitten (30 g), waardoor je vanaf fase 1 deze pasta kan gebruiken. Pasta is een basisingredient in onze voeding. Maar bevat helaas te veel koolhydraten om verenigbaar te zijn met een eiwitdieet, vandaar het belang om onze eiwitpasta te gebruiken, om dit gemis aan pasta op te vangen. Ze worden gekookt zoals een traditioneel deeg, in gezouten kokend water, gedurende 8 minuten al dente. Ze kunnen in vele gerechten verwerkt worden. Combineer met een slaatje of de sauzen.
Waarden per | 100 | g | 50 | g |
Energetische waarde | 1429 | kJ | 715 | kJ |
341 | kcal | 170 | kcal | |
Vetten | 3 | g | 1.5 | g |
waaronder verzadigde vetzuren | 0.54 | g | 0.27 | g |
Koolhydraten | 15 | g | 7 | g |
waaronder suikers | 1 | g | 0.5 | g |
Vezels | 14 | g | 7 | g |
Eiwitten | 60 | g | 30 | g |
Zout | 1.35 | g | 0.68 | g |
waaronder Natrium | 540 | mg | 270 | mg |
- snelle bereidingswijze
- nettogewicht 250 g
- 50 g per portie
Bereidingswijze: Breng gezouten water aan de kook, verwijder het zakje en dompel de pasta erin gedurende 8-10 minuten naargelang de gewenste hardheid (zacht of ‘a la dente’). Laat uitlekken en kruid naar smaak (peper, peterselie, look, basilicum, …)
Ingrediënten: Tarwe-eiwit (gluten), tarwemeel (gluten), soja-eiwitisolaat, wit van ei in poedervorm (5%), wei-eiwit (melk), erwteneiwit, tarwevezel (gluten) stabilisator: guargom E412.
Allergenen: Soja, gluten (tarwe), ei, melk.