, , ,

QNT Care Day Burner

23,00

+ Free Shipping

Day Burner is het voedingssupplement dat u helpt om de hele dag door vet te verbranden.

Met zijn twee-in-één-actie verbrand je meer vet en heb je genoeg energie om zelfs je drukste dagen aan te pakken.

Uitverkocht

De Day Burner van QNT Care is een voedingssupplement dat ontwikkeld is om te helpen de hele dag door vet te verbranden. De sterk bestudeerde formule combineert de ingrediënten die de vetstofwisseling op de meest optimale manier zullen activeren. Het is die actie in het lichaam die je in staat stelt om vet te verbranden. Day Burner is een vetverbrander-supplement dat overdag moet worden ingenomen (in tegenstelling tot de tegenhanger Night Burner) dankzij de effecten van de ingrediënten die een extra energiebron leveren om u te helpen het vetstofwisseling te activeren. Met zijn twee-in-een-actie verbrand je meer vet en heb je genoeg energie om zelfs je drukste dagen aan te kunnen.

Bovendien kunnen de effecten van de complete formule in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding je helpen om effectiever af te vallen. Door direct in te werken op de vetverbranding, zullen de actieve bestanddelen van de ingrediënten in Day Burner u in staat stellen uw gewicht beter te beheersen.

Eigenschappen

✓ Activeert de vetstofwisseling gedurende de dag

✓ Draagt bij aan vetreductie

✓ Helpt bij gewichtsbeheersing

Ingrediënten

E464/E407/E508, maltodextrine, groene thee extract (Camelia sinensis), gember extract (Zingiber officinalis), zwarte peper extract (Piper nigrum), cayenne peper extract (Capsicum annuum), acetyl-L-carnitine, watervrije cafeine, antiklontermiddelen: E470b/E551, water.

Winkelwagen