Het rijstpap dessert is stilaan één van de toppers aan het worden. Dit gerecht laat je best 30 minuutjes in de frigo afkoelen zodat de rijstkorrels opnieuw water kunnen opnemen. Trouwens het geldt voor alle dessertgerechten dat je ze best fris opdient.
- 5 zakjes
- best fris opdienen
Ingrediënten : melkeiwitten (emulgator: lecithinen); voorgekookte rijst (30%); natuurlijke aroma’s (bevatten melk); verdikkingsmiddel: carrageen; zout; antiklontermiddelen: magnesium- en kaliumcarbonaat; kleurstoffen: bètacaroteen en basische karamel; zoetstoffen: aspartaam* en acesulfaam-K. *bevat een bron van fenylalanine.
Kan sporen bevatten van: gluten, schaaldieren, eieren, vissen, soja, schaalvruchten en selderij.
Bereidingswijze : voeg 29 g poeder toe aan 150 ml water en roer tot volledige oplossing. Verhit 1 minuut in de magnetron en laat rehydrateren gedurende 15 tot 20 minuten voor consumeren. Consumeer binnen het uur na de bereiding.
Gemiddelde voedingswaarden | 100 | g | 29 | g | |
Energetische waarden | 1552 | kJ | 450 | kJ | |
365 | kcal | 106 | kcal | ||
Vetten | 0.8 | g | 0.2 | g | |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.5 | g | 0.1 | g | |
Koolhydraten | 28 | g | 8.1 | g | |
waarvan suikers | 0.8 | g | 0.2 | g | |
Vezels | 0.9 | g | 0.3 | g | |
Eiwitten | 61 | g | 18 | g | |
Zout | 0.70 | g | 0.20 | g | |
MINERALEN | |||||
Kalium | 252 | mg | 83,2 | mg | |
Calcium | 992 | mg | 327 | mg | |
Fosfor | 528 | mg | 174 | mg | |
Magnesium | 87,6 | mg | 28,9 | mg |